Vrijstaande woning #036

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In deze vrijstaande woning (type D) met een elegante gevel woon je echt op stand. De combinatie van een rode steen op de begane grond en de verdieping daarboven met een onderhoudsvijre composiete gevelplanken in Engels groen geeft ook deze woning een eigen authentiek Noord-Hollandse stijl. En rondom deze droomwoning is het één en al eigen tuin, die zelfs aan een zijde grenst aan het water. Dat biedt watersportmogelijkheden! 

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning #036

ca. 145 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De vrijstaande woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze vrijstaande woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!