Waterrijk
Logo Logo

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De start verkoop van fase 2a in Waterrijk Oosthuizen stond voor juni/juli 2017 gepland. Omdat er nog geen definitieve overeenkomst is gesloten met een aannemer, zullen wij de verkoop moeten uitstellen.

Lees verder

Welstand heeft haar goedkeuring gegeven voor de 23 woningen in fase 2a van Waterrijk. Dat is goed nieuws! Tevens hebben wij straatbeelden van fase 2a binnen.

Lees verder

Er is beeld van fase 2. De woningen zijn verschillend uitgevoerd, diverse gevels door rode en zwarte daken. In het plan komen 23 woningen, afgewisseld met tweekappers, vrijstaande-, tussen- en hoekwoningen.

Lees verder

Fase 1c 100% verkocht

Positief bericht, we zijn helemaal uitverkocht. Op naar het volgende deel, naastgelegen perceel blijft groen, maar daarnaast komt fase 2a. Heb je interesse? Meld je dan aan via de website als geïnteresseerde.

Lees verder

Momenteel hebben wij nog 1 woning beschikbaar in fase 1c. Maar er komt nog meer aan in 2017.

Lees verder

Bouw fase 1c gestart!

De bouw van fase 1c in Waterrijk is gestart. Dit hebben wij op dinsdag 22 november feestelijk gevierd.

Lees verder

Kinderen uit Oosthuizen willen niet meer terug naar oude school. Het schoolplein is mooier, de lokalen zijn moderner, de gymzaal is beter. Kinderen van basisschool het Kraaiennest in Oosthuizen hebben deze maandag niet veel tijd om nodig om te concluderen dat het nieuwe schoolgebouw aan de Seevancksweg een hele vooruitgang is. Helemaal onbekend met de nieuwe brede school zijn de leerlingen niet. Voor de zomervakantie namen ze al er een kijkje, vandaag hebben ze er voor het eerst les. Tess Middelbeek uit groep 8 vindt vooral de kleuren van de nieuwe school een hele verbetering. ,,Het is veel rustiger, veel wit en grijs. Ik vind dat veel mooier. Hiervoor was het alles door elkaar.’’ Toch zijn er ook minpunten. Daan Hoedjes uit groep 8 mist het grote voetbalveld, dat er wel was op de vorige locatie. Nu moeten hij en zijn vriendjes het doen met een paar kleine doeltjes op het schoolplein. ,,Ik hoop dat dat nog komt.’’ Gymleraar Edgar Rorije vertelt dat het een bewuste keuze is geweest om het voetbalveld te schrappen. ,,Het was een bron van irritatie op de vorige locatie. Andere kinderen hadden er last van.’’ Het schoolplein moet nog wel verder aangekleed worden, legt hij uit. ,,Er komen spelletjes op het schoolplein, die met verf op de stenen worden geschilderd.’’ Bas Hamakers uit groep 5 is vooral fan van het nieuwe klimrek. Hij is nog niet helemaal naar boven geklommen omdat er steeds andere kinderen hem voor waren. Verder vindt hij deze school mooier dan de vorige. Een ander pluspunt voor hem is dat hij nu heel dichtbij woont. Niet alleen de locatie is veranderd, de kinderen hebben sinds dit schooljaar een continurooster. Tess vindt dat geen probleem. ,,Dan zijn we lekker vroeg uit, iedere dag om 2 uur. We moeten op school overblijven, maar dat deed ik eerst ook. Dat vind ik nooit erg, het is gezellig.

Lees verder

Wij hebben nog één vrijstaande woning beschikbaar, op een van de mooiste plekjes van Oosthuizen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?