Waterrijk
Logo Logo

Het is zover! Je kunt de prijzen en verkoopstukken van Waterrijk fase 2b bekijken.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Dinsdag 18 december start de verkoop van de 24 woningen in Waterrijk fase 2B. Zet het alvast in de agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Maak een account aan

Wil je niets missen? De eerste stap richting de woningaankoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken.

Lees verder

Momenteel zijn wij druk met de voorbereidingen voor Fase 2b. De bouwnummers staan online met bijbehorende plattegronden. In welke woning van Fase 2b zie jij jezelf wonen?

Lees verder

Na een succesvolle verkoop van fase 2a zijn wij druk bezig met de vergunningsaanvraag voor fase 2b. Nieuwsgierig hoe deze nieuwe fase eruit gaat zien? Bekijk snel de impressies!

Lees verder

Heb jij een woning in Waterrijk gekocht? Of gewoon nieuwsgierig welke adressen er horen bij de woningen in Waterrijk? Dan hebben we leuk nieuws!

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in Waterrijk fase 2a is gesloten. Abma Schreurs Advocaten Notarissen heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Waterrijk fase 2a is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Goed nieuws over fase 2a in Waterrijk! De datum van de start van de verkoop is bekend. Zet dinsdag 16 januari alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?