Waterrijk
Logo Logo

Vlak voor de feestdagen zijn wij in Waterrijk gestart met de verkoop van de 24 woningen van fase 2b. Inmiddels hebben al heel wat kopers hun handtekening op de koop- en aannemingsovereenkomst gezet.

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in Waterrijk fase 2b is gesloten. De loting is verricht door Abma Schreurs Advocaten Notarissen en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Inschrijven voor de 24 woningen van Waterrijk fase 2b kan nog tot maandag 7 januari 17.00 uur. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Kom naar de informatieochtend a.s. zaterdag 5 januari!

Lees verder

De 24 woningen van Waterrijk fase 2b zijn in verkoop! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Kom naar de inloopmiddag a.s. zaterdag 22 december!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de 24 woningen in Waterrijk fase 2b is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Het is zover! Je kunt de prijzen en verkoopstukken van Waterrijk fase 2b bekijken.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Dinsdag 18 december start de verkoop van de 24 woningen in Waterrijk fase 2B. Zet het alvast in de agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Maak een account aan

Wil je niets missen? De eerste stap richting de woningaankoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken.

Lees verder

Momenteel zijn wij druk met de voorbereidingen voor Fase 2b. De bouwnummers staan online met bijbehorende plattegronden. In welke woning van Fase 2b zie jij jezelf wonen?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?