Waterrijk
Logo Logo

Na een succesvolle verkoop van fase 2a zijn wij druk bezig met de vergunningsaanvraag voor fase 2b. Nieuwsgierig hoe deze nieuwe fase eruit gaat zien? Bekijk snel de impressies!

Lees verder

Heb jij een woning in Waterrijk gekocht? Of gewoon nieuwsgierig welke adressen er horen bij de woningen in Waterrijk? Dan hebben we leuk nieuws!

Lees verder

De inschrijving voor de woningen in Waterrijk fase 2a is gesloten. Abma Schreurs Advocaten Notarissen heeft de loting verricht en vervolgens zijn alle woningen toegewezen. Je kunt de uitslag van de loting zien in je Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Waterrijk fase 2a is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Goed nieuws over fase 2a in Waterrijk! De datum van de start van de verkoop is bekend. Zet dinsdag 16 januari alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De start verkoop van fase 2a in Waterrijk Oosthuizen stond voor juni/juli 2017 gepland. Omdat er nog geen definitieve overeenkomst is gesloten met een aannemer, zullen wij de verkoop moeten uitstellen.

Lees verder

Welstand heeft haar goedkeuring gegeven voor de 23 woningen in fase 2a van Waterrijk. Dat is goed nieuws! Tevens hebben wij straatbeelden van fase 2a binnen.

Lees verder

Er is beeld van fase 2. De woningen zijn verschillend uitgevoerd, diverse gevels door rode en zwarte daken. In het plan komen 23 woningen, afgewisseld met tweekappers, vrijstaande-, tussen- en hoekwoningen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?