Planning Waterrijk

In Waterrijk, het nieuwbouwplan in Oosthuizen, realiseren we in diverse woonclusters een grote variatie aan woningen in authentieke, landelijke stijl. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Waterrijk.

Verkoop Waterrijk fase 3B1 en 3B2 woningen is gestart

Het is zover, de verkoop van Waterrijk fase 3B1 en 3B2 woningen is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopstukken online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera. Schrijf je nu in voor maximaal 5 voorkeurswoningen.

LET OP: de verkoop van de kavels start op een later moment. 

Geef nu je voorkeuren door

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in Waterrijk? Bekijk het actuele aanbod