Vrijstaande woning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Waterrijk fase 3 komen in totaal 42 woningen en 5 kavels in het aanbod, waaronder 3 luxe vrijstaande woningen. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 3 woningclusters. De woningen zijn alle 3 anders uitgevoerd, maar hebben een rijke detaillering en een stijlvol landelijk klassiek karakter als overeenkomst. Ben je op zoek naar een vrijstaande woning aan het water met 3 slaapkamers en 2 parkeerplaatsen op je eigen perceel met een grootte van 524 tot 555 m2? Dan staat jouw droomhuis misschien wel hier in Oosthuizen!

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning

ca. 130 - 155 m2
4 kamers
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De vrijstaande woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze vrijstaande woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!