Tussenwoning #038

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fijne gezinswoning (type A) is de 2e in een rij van 5 huizen, op een centrale plek in fase 3, in een voor Waterrijk typerende stijl. Het bovenste deel van de gevel is van hout, de raampartijen zijn voorzien van glasroeden en een klassiek contrasterend kozijn rond de voordeur benadrukt de authentieke landelijke sfeer. Met een woonoppervlakte van zo’n 114 m2, 3 ruime slaapkamers en een achtertuin op het zuidoosten, is het hier heerlijk wonen! Iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #038

ca. 114 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De tussenwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze tussenwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!