Tussenwoning #026

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fraaie gezinswoning (type A) met achtertuin op het zuidoosten staat in een rij van 4 – voor Waterrijk typerende – woningen, op een centrale plek in fase 3. Het bovenste deel van de gevel is van hout, de raampartijen zijn voorzien van glasroeden en de authentieke landelijke sfeer wordt extra benadrukt door een klassiek contrasterend kozijn rond de voordeur. Deze traditionele eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van zo’n 114 m2, met 3 slaapkamers en een ruime zolder. Iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #026

ca. 114 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De tussenwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze tussenwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!