Hoekwoning #041

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fijne eengezinswoning (type A) staat op de hoek van een rij met 5 – voor Waterrijk typerende – huizen, op een centrale plek in fase 3. Het bovenste deel van de gevel is van hout, de raampartijen zijn voorzien van glasroeden en de authentieke landelijke sfeer wordt extra benadrukt door een klassiek contrasterend kozijn rond de voordeur. Bouwnummer 41 is een traditionele eengezinswoning, met een woonoppervlakte van zo’n 114 m2, met 3 ruime slaapkamers, en een ruime achtertuin op het zuidoosten. Iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #041

ca. 114 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De hoekwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het

werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige

apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze hoekwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!