Hoekwoning #037

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze fraaie hoekwoning (type A) staat op de hoek van een rij met 5 huizen, op een centrale plek in fase 3. Het bovenste deel van de gevel is van hout, de raampartijen zijn voorzien van glasroeden en een klassiek contrasterend kozijn rond de voordeur benadrukt de authentieke landelijke sfeer. Door 3 extra raampartijen in de zijgevel, profiteer je in deze hoekwoning bovendien van lekker veel lichtinval. Met een woonoppervlakte van zo’n 114 m2, 3 ruime slaapkamers en een achtertuin op het zuidoosten, is het hier heerlijk wonen! Iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #037

ca. 114 m2
3 kamers
warmtepomp
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De hoekwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het

werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige

apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze hoekwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!