2 onder 1 kapwoning #013

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Droom jij van een ruime 2 onder 1 kapwoning op een royale kavel aan het water, met garage en eigen parkeergelegenheid? Dan is bouwnummer 13 in fase 3 (type L) iets voor jou. Deze woning is de helft van een tweekapper in de voor Waterrijk zo typerende stijl. Bij deze woningen met puntgevel zijn de bovenste geveldelen van hout en lopen de dakpannen aan de zijkant van de woning door tot en met de 1e verdieping. Het perceel is zo’n 296 m2 groot en grenst aan het water. En met een woonoppervlakte van circa 134 m2, heb je ook binnen de ruimte!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #013

ca. 134 m2
3 kamers
Warmtepomp
Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De 2 onder 1 kapwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

De 2 onder 1 kapwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!