Mooi resultaat toewijzing Fase 2c en 2d

5 juli '19

Afgelopen woensdag sloot de inschrijving voor de 41 woningen van Waterrijk Fase 2c en 2d. De toewijzing is inmiddels afgerond. En wat een prachtig resultaat; nog maar enkele bouwnummers die niet onder optie staan!

image alt

En de uitslag is....

Heb je tijdens de verkoopperiode jouw voorkeuren doorgegeven? Dan kun je in je Mijn Eigen Huis-account de uitslag bekijken. Heb je een bouwnummer toegewezen gekregen, dan word je in ieder geval gebeld door de makelaar. Zij plannen direct een afspraak in voor een verkoopgesprek.

Reservekandidaten ontvangen een e-mail met de uitslag en zien in hun persoonlijke account dat ze vooralsnog geen woning toegewezen hebben gekregen.

image alt

Interesse in een vrij bouwnummer?

Heb jij interesse in één van de bouwnummers die nog niet onder optie staan? Wacht dan niet te lang, want het kan heel snel gaan. Klik bij de woning van je keuze op de button 'Ik ben geïnteresseerd'. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt ook zelf direct contact opnemen met Hoekstra & van Eck Nieuwbouwwinkel via 020 63 60 580 of Sopar Makelaars via 0299 42 00 97.

Bekijk de vrije tussenwoningen
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Interesse? Bekijk de vrije woningen