Meer over meerwerk

31 augustus '16

Een uitbouw aan de achterzijde, een grotere schuifpui, openslaande deuren, een dakkapel, bad en inloopkledingkast? Alles is mogelijk, bij de woningen in Waterrijk fase 3B1 en 3B2.

Meer- en minderwerk

Bij nieuwbouw is het heel simpel. Je kunt een woning casco kopen -dus zelfs zonder sanitair en badkamerinrichting, en regelt dan de afwerking zelf. Handiger is om een woning ook inclusief sanitair en badkamerinrichting te laten opleveren, wat voordeliger is aangezien de aannemer voordelig inkoopt bij tegel- en badkamerleveranciers.

Natuurlijk kun je zelf bepalen welke tegels en badkamer je wilt, de aannemer biedt een standaard model en daar kun je op inspelen. Je kunt daarnaast ook fundamentele aanpassingen laten doen aan de woning zoals een uitbouw en/of dakkapel. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Als je bijvoorbeeld geen badkamer wilt is dat minderwerk en wordt dit van de prijs afgetrokken. Dit alles is in de koperskeuzelijst opgenomen, deze vind je onder het kopje downloads bij een woning op deze website.

Nieuwbouw Meerwerk

Opties [WONINGTYPE]

Genoeg over wat meer- en minderwerk is, laten we het leukste bespreken: wat is er allemaal mogelijk aan jouw [WONINGTYPE OF PROJECTNAAM]?! Er zijn twee soorten [WONINGTYPES]. De hoek- en herenhuizen. Bij beiden zijn bij sommige bouwnummers standaard een dakkapel opgenomen, bij de woningen waar dit niet het geval is kun je met meerwerk een dakkapel toevoegen.

Ook leuk: de keuze voor een ‘kleine’ uitbouw waarmee je je woonkamer een flinke extra ruimte geeft en de keuze voor een nog grotere uitbouw. En als we toch aan de achterzijde zijn kunnen we gelijk de opties bespreken van de schuifpui. Die kan namelijk extra breed opgeleverd worden of je kunt voor openslaande deuren in verschillende varianten kiezen. Heerlijk toch op een zomerse dag lekker alle deuren naar de tuin open!

Jouw details

Er zijn ook veel opties mogelijk voor de verdiepingen. Een inloopkast, grotere slaapkamer of twee compactere? Het is allemaal mogelijk. En kleinere zaken waar je misschien niet direct aan zou denken, maar die wel heel handig zijn: wat denk je van een vorstbestendige buitenkraan of een extra aansluiting in de keuken voor bijvoorbeeld een keuken? Wanneer je nu instapt in een nieuwbouwproject, kun je al deze meer- en/of minderwerken opnemen.

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Vaak kun je al snel met de adviseur of verkoopmakelaar rond de tafel zitten zodat je een inschatting kunt krijgen van wat het meer- of minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen aan een [WONINGTYPE]? Bekijk dan de woningen en vind onder het kopje downloads de koperskeuzelijst.

Zelf invullen [LINK AANPASSEN]
  Open het bericht in Umbraco