Woonconfigurator

Om je extra inzicht te geven in Waterrijk fase 3B2 woningen, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen!

Klik en laat je verrassen

Zoek jouw favoriete woning, selecteer deze en bekijk het in 3D. Bekijk elke woonlaag apart of draai om het huis heen, zodat je de buitenkant kunt bekijken. Je kunt zelfs al bekijken hoe de zon iedere dag van het jaar boven je woning en tuin staat. Hoe bijzonder is dat! Dus klik en laat je verrassen.

Disclaimer

Deze woonconfigurator is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van de gegevens zoals deze tijdens het uitbrengen van deze configurator bekend waren. Technisch noodzakelijke controles of wijzigingen kunnen er echter toe leiden dat een en ander aangepast moet worden. Aan de configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie verwijzen wij je door naar de contractstukken van de betreffende woning zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving. Deze stukken zijn te downloaden bij het bouwnummer bij het woningaanbod en in je Mijn Eigen Huis-account na toewijzing.

Heb je een vraag? Contact
Meer weten over de woningen? Woningen