Tussenwoning #048

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op een centrale locatie in fase 3, met aan de voorzijde uitzicht op het water, staat een rij van 6 woningen in de voor Waterrijk typerende, landelijke stijl. Het bovenste deel van de gevel is van hout, de raampartijen zijn voorzien van glasroeden en de authentieke landelijke sfeer wordt benadrukt door een klassiek contrasterend kozijn rond de voordeur. Deze tussenwoning (type B) met bouwnummer 48 is een ideale gezinswoning met een woonoppervlakte van circa 114 m2 en de tuin op het zuidwesten. Kom binnen!

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #048

ca. 114 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De tussenwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze tussenwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!