Tussenwoning #047

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op een centrale locatie in fase 3, met aan de voorzijde uitzicht op het water, staat een rij van 6 woningen in de voor Waterrijk typerende, landelijke stijl. Twee daarvan zijn karakteristieke schildwoningen (type B), met een volledig houten gevel en een groter woonoppervlak dan de naastgelegen woningen. Bouwnummer 47 is 1 van deze woningen; een heerlijke tussenwoning met de achtertuin op het zuidwesten. Van binnen is de woning prachtig, en lekker ruim met zo’n 133 m2 woonoppervlakte!

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #047

ca. 133 m2
4 kamers
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De tussenwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze tussenwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!