Tussenwoning #003

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In de noordoosthoek van fase 3 staat deze - voor Waterrijk zo typerende – fraaie gezinswoning (type K), in een rij van 4 huizen. De bovenste geveldelen van deze tussenwoning zijn van hout, in een opvallende blauwe kleur, en geven de woning een landelijke uitstraling. Met een woonoppervlakte van zo’n 114 m2, 3 ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin op het zuidoosten, is het heerlijk wonen hier in deze traditionele eengezinswoning in deze groene omgeving. Kom even binnen!

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #003

ca. 114 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De tussenwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze tussenwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!