Tussenwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Waterrijk fase 3 komen in totaal 42 woningen en 5 kavels in het aanbod, waaronder 11 tussenwoningen. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 3 woningclusters in diverse uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving. Zoek je een traditionele eengezinswoning met 3 slaapkamers en een grote zolder? Dan zou hier zomaar jouw nieuwe huis kunnen staan.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning

ca. 110 - 114 m2
4 kamers
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De tussenwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze tussenwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!