Semi Bungalow #043

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze mooie en compacte semi bungalow (type H) vormt samen met bouwnummer 42 een elegant woonblok. Ook bij dit woningtype is het onderste deel van de gevel uitgevoerd in een fraaie rode baksteen en het bovenste deel uitgevoerd in een stijlvolle grijze composiet gevelplanken (composiet en dus onderhoudsvrij). Deze historische architectuur geeft net als de andere woningen in dit project een authentiek Noord-Hollandse-sfeer.  

In aanbouw / bewoond

Semi Bungalow #043

ca. 104 m2
3 kamers
1 woonlaag
Tuin
Noord-westen
image alt

Zonnepanelen

De semi-bungalows zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze semi-bungalows worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!