Semi Bungalow #031

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze mooie en compacte semi bungalow (type H) vormt samen met bouwnummer 32 een elegant woonblok en ligt tegenover een klein parkje. Ook bij dit woningtype is het onderste deel van de gevel uitgevoerd in een fraaie rode baksteen en het bovenste deel uitgevoerd in een stijlvolle grijze composiet gevelbekleding (onderhoudsvrij) die oogt als hout. Deze historische architectuur geeft net als de andere woningen in dit project een authentieke Noord-Hollandse-sfeer.   

In aanbouw / bewoond

Semi Bungalow #031

ca. 104 m2
3 kamers
Warmtepomp
Tuin
Noord-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De semi-bungalows zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze semi-bungalows worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!