Semi Bungalow

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Waterrijk fase 3 komen in totaal 42 woningen en 5 kavels in het aanbod, waaronder 6 comfortabele semibungalows. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 3 woningclusters. Ze verschillen allemaal in detaillering, maar hebben een stijlvol landelijk klassiek karakter als overeenkomst. Ben je op zoek naar een woning waarbij de woonkamer en keuken, badkamer en slaapkamer(s) zich op de begane grond bevinden? Maar dan wel kunnen genieten van een naar wens in te richten bovenverdieping en een heerlijke tuin in een groene en waterrijke omgeving? Dan is dit je kans!

In aanbouw / bewoond

Semi Bungalow

ca. 100 - 104 m2
4 kamers
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De semi-bungalows zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze semi-bungalows worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!