Hoekwoning #051

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op een centrale locatie in fase 3, met parkeervakken naast de deur, staat een rij van 6 woningen in de voor Waterrijk typerende, landelijke stijl. Het bovenste deel van de gevel is van hout, de raampartijen zijn voorzien van glasroeden en de authentieke landelijke sfeer wordt extra benadrukt door een klassiek contrasterend kozijn rond de voordeur. Deze hoekwoning met bouwnummer 51 (type B) is een ideale gezinswoning met een woonoppervlakte van circa 114 m2, met de achtertuin op het zonnige zuidwesten. Je woont hier bovendien heerlijk aan het groen.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #051

ca. 114 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De hoekwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het

werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige

apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze hoekwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!