Hoekwoning #004

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In de noordoosthoek van fase 3 staat deze - voor Waterrijk zo typerende – fraaie hoekwoning (type K), op de hoek van een rij met 4 huizen. De bovenste geveldelen van deze hoekwoning zijn van hout, in een opvallende blauwe kleur, en geven de woning een landelijke uitstraling. Door de raampartijen aan de voor- en in de zijgevel profiteer je bovendien van lekker veel lichtinval. Heerlijk wonen hier, in deze traditionele eengezinswoning, met een woonoppervlakte van zo’n 114 m2, 3 ruime slaapkamers en de achtertuin op het zuidoosten. Kom even binnen!

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #004

ca. 114 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De hoekwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het

werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige

apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze hoekwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!