2 onder 1 kapwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Waterrijk fase 3 komen in totaal 42 woningen en 5 kavels in het aanbod, waaronder 14 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Deze voor Waterrijk zo typerende huizen liggen verspreid over 3 woningclusters in diverse uitvoeringen, maar allemaal klassiek in materiaalgebruik, detaillering en vormgeving. Zoek je een royale 2 onder 1 kapwoning met 3 slaapkamers en parkeergelegenheid op je eigen perceel met een grootte van 287 tot 426 m2? Dan staat jouw droomhuis misschien wel hier in Oosthuizen!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning

ca. 130 - 155 m2
4 kamers
Warmtepomp
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De 2 onder 1 kapwoningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Luchtwarmtepomp

De 2 onder 1 kapwoningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Waterrijk hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!