Waterrijk fase 3 uitverkocht

17 september '21

Goed nieuws voor alle kopers! Binnen 3 maanden is de nieuwbouwwijk Waterrijk fase 3 helemaal uitverkocht! Hiermee is al aan één van de opschortende voorwaarden uit artikel 15 van de aannemingsovereenkomst voldaan. Pas als aan alle voorwaarden is voldaan kan aannemersbedrijf Kuin starten met de bouw. Hoe zit het met de andere voorwaarden?

De opschortende voorwaarden en hoerabrief

De koop- en aannemingsovereenkomst die je getekend hebt, treedt pas in werking zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan. Voor dit project bestaan deze uit: het verkrijgen van planacceptatie van Woningborg, verkoop van ten minste 70% van de woningen, verkrijgen van een onherroepelijke omgevingsvergunning en bouwrijpe grond.

Graag maken wij je erop attent dat wij per ongeluk de Woningborgstukken van 2020 in je eigen huis account hebben gezet. Dit moeten conform de aannemingsovereenkomst de stukken van 2021 zijn. Deze zijn inmiddels vervangen in je persoonlijke account.
image alt

Terrein bouwrijk maken

De omgevingsvergunning is inmiddels onherroepelijk en Woningborg heeft de planacceptatie afgegeven. Inmiddels is de aannemer gestart om het terrein bouwrijp te maken. Denk hierbij aan het vlakken van de kavel, ontdoen van rommel/restafval en verwijderen van beplanting.

De verwachting is dat in oktober 2021 aan die laatste voorwaarden wordt voldaan. In dat geval wordt de zogeheten gunningsbrief, ook wel hoerabrief genoemd, per e-mail aan de kopers gestuurd. Houd de mailbox dus goed in de gaten!

Planning

Eind van dit jaar zal de aannemer alvast een start maken met het inrichten van het bouwterrein. De bouwwegen worden dan aangelegd, hekken geplaatst, bouwdoeken gespannen en de keet wordt opgebouwd. Zodra het project gestart is, zullen wij een feestelijk moment inplannen met de kopers om te proosten op een voorspoedige bouw.

  Meer nieuws over Waterrijk
  Meer weten over Waterrijk?