Wat kosten de woningen van Fase 2c en 2d?

20 juni '19

Als je interesse hebt in één van de 41 woningen van Waterrijk Fase 2c en 2d, wil je natuurlijk ook weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. In dat geval hebben we goed nieuws. De definitieve prijzen staan inmiddels op de site.

Indeling en maatvoering

Naast de prijzen, hebben we ook de plattegronden op de website gezet. De indeling vind je onderaan bij ieder bouwnummer. De uitgebreide maatvoering staat in de verkooptekeningen die je onder het tabje downloads bij de bouwnummers vindt.

Bekijk de prijzen en de plattegronden
image alt

Een gerichte keuze

Met de plattegronden en de prijzen van de 41 woningen van Waterrijk Fase 2c en 2d, kun je weer een stuk gerichter je keuze voor het bouwnummer (of de bouwnummers) van je voorkeur maken. De prijzen lopen vanaf € 277.500,- voor een rijwoning tot aan € 517.500,- voor een royale vrijstaande woning.

Wat je uiteindelijk voor jouw droomhuis betaalt, is afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de eventuele extra opties. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Via onderstaande button kun je globaal bereken wat jij aan hypotheek kunt krijgen.

Op de hoogte blijven

Heb je interesse in 1 van de 41 woningen van Waterrijk Fase 2c en 2d? Klik dan bij het bouwnummer van je keuze op de oranje button 'houd me op de hoogte' en vul je gegevens in. Zo kunnen wij je met onze digitale nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. En heb je nog geen account voor Mijn-Eigen-Huis? Maak die dan ook alvast aan. Je hebt dit persoonlijke account nodig om jouw voorkeuren door te kunnen geven als we op 24 juni aanstaande met deze woningen in verkoop gaan.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Nog geen keuze gemaakt? Bekijk ze alle 41