Waar staat jouw favoriet?

7 juni '19

De bouwnummers van Waterrijk Fase 2c en 2d zijn bekendgemaakt! Je vindt ze vanaf nu bij de woningtypen op de pagina Woningen. Om je keuze uit 41 woningen makkelijker te maken, kun je met de interactieve kavelkaart precies zien waar jouw favoriete woning staat.

image alt

Kies en klik

In één keer met twee fases in verkoop gaan is natuurlijk fantastisch. Maar de 41 woningen van Fase 2c en 2d staan daardoor wel verspreid over een langgerekt gebied. Beide deelgebieden worden door een brede groenstrook van elkaar gescheiden. En Waterrijk zou haar naam geen eer aan doen als er ook nog eens veel water in de nieuwbouwwijk was. Met de interactieve kavelkaart kun je eenvoudig bekijken welk deelgebied jouw voorkeur heeft, of je een woning aan het water uitkiest of voor vrij uitzicht op de groenstrook. Of beide! Heb je de woning gevonden die op jouw droomplek staat? Klik op de kavelkaart en lees alle beschikbare details over jouw favoriete bouwnummer.

Bekijk de interactieve kavelkaart

Keuze gemaakt?

Is na het bekijken van de interactieve kavelkaart al duidelijk(er) geworden naar welke woningen jouw voorkeur uitgaat? Klik dan bij jouw favoriete bouwnummer op de knop 'Houd mij op de hoogte'. Het woningtype van dit bouwnummer verschijnt dan als favoriet in je Mijn Eigen Huis-account. Heb je nog geen account, dan kun je deze meteen aanmaken. Je hebt dit account nodig om straks een woning te kunnen kopen. Ook sta je dan ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief.

Meer weten over de ligging? Bekijk de bereikbaarheid
Meer weten over de ligging? Bekijk de voorzieningen