Eerste contouren Waterrijk fase 3A zichtbaar

15 maart '22

Eind 2021 is aannemer Kuin gestart met de bouw van de 53 nieuwbouwwoningen in Waterrijk in Oosthuizen. Gelukkig hebben we geen strenge winter gehad en verloopt de bouw voorspoedig. Op de foto's van de aannemer zijn de eerste contouren al goed zichtbaar. Kijk je mee?

Voortgang bouw Waterrijk

In alle woningen is het riool- en leidingwerk onder de vloer aangebracht en is de fundering gestort. Bij bouwnummer 1 tot en met 41 is de begane grond vloer al gelegd en bij bouwnummer 1 tot en met 15 is zelfs al gestart met het lijmen van de kalkzandsteen binnenwanden. Binnenkort volgen ook de begane grondvloeren van bouwnummer 42 tot en met 53 gelegd en kan daar ook gestart worden met lijmen van de binnenwanden. Wanneer dit gereed is worden de verdiepingsvloeren aangebracht. De kozijnen van de bouwnummers 1 tot en met 4 zijn gesteld en de spouwisolatie is geplaatst. De bouwvakkers kunnen daar al starten met het metselwerk.

Prognose oplevering

Nu dat er het een en ander te zien is op de bouwplaats wil je natuurlijk bezichtigen. Het is op de bouwplaats niet veilig om zomaar rond te lopen of de woning te bezichtigen. Dit geldt voor werkdagen, maar ook wanneer er niet gewerkt wordt. Wanneer de woningen uit de steigers zijn en in de afbouwfase komen volgt er een uitnodiging voor de kijkmiddag. De prognose is op dit moment dat de woningen in het eerste deel van 2023 worden opgeleverd.

Meer lezen over Waterrijk? Bekijk het nieuws
Vragen? Neem contact met ons op