Verkoop Waterrijk Fase 2c en 2d gestart

24 juni '19

Het is zover: de online verkoop van de 41 woningen Waterrijk Fase 2c en 2d is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk bij je favoriete woning voor de Verkooptekeningen, Technische omschrijving of bijvoorbeeld de Meer- en minderwerklijst. Deze documenten vind je ook in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis-account. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door.

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met woensdag 3 juli 17.00 uur. Op vrijdag 5 juli krijg je uiterlijk aan het einde van de dag te horen of je een optie op één van jouw 5 favoriete woningen hebt gekregen. De uitslag van de toewijzing zie je ook in jouw persoonlijke account.

Naar Mijn Eigen Huis

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. Meer over het aanmelden en hoe je een account aanmaakt zie je in de volgende video.

Tip: Meer weten over wat erbij komt kijken als je een nieuwbouwwoning bij BPD koopt? Bekijk de hele videoserie met 10 korte filmpjes.

Heb jij je keuze al gemaakt? Bekijk alle woningen
Online kopen? Zo werkt het...