Kavels Waterrijk fase 3 nu in verkoop

10 juni '21

In Oosthuizen is de verkoop van de 5 bouwkavels in Waterrijk fase 3 gestart. Op dit stuk grond vlakbij de oever van het Markermeer kan jij jouw droomwoning laten bouwen. Heb jij interesse en ontwerp en realiseer jij straks je eigen vrijstaande woning? Dan kun je nú je voorkeur(en) doorgeven via Mijn Eigen Huis. Alle informatie die je nodig hebt staat online. 

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de situatiekaart, de kenmerken, de prijs, het beeldkwaliteitsplan, het kavelpaspoort en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. 

Aanbod

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan snel aan, zodat je je voorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot donderdag 17 juni 2021 tot 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis
image alt

Het aanbod in Waterrijk Oosthuizen

Er zijn in totaal 5 vrije kavels beschikbaar in Waterrijk Oosthuizen. De kavels zijn geschikt voor het realiseren van een vrijstaande woning. Alle percelen liggen aan de oostkant van het landelijke en dorpse nieuwbouwplan en hebben een tuin aan het water. De kavels hebben een perceeloppervlakte van circa 445 tot 792 m2.

Heb je interesse in een van de kavels in Waterrijk fase 3? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare kavels. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete kavel!

Bekijk het aanbod

Stappenplan bouwkavel kopen

Wanneer je een kavel koopt in Waterrijk Oosthuizen is het belangrijk goed inzichtelijk te hebben welke beslissingen je op welk moment moet nemen. We hebben een stappenplan voor je gemaakt wat je daarbij helpt. Vanaf de aankoop van de kavel tot aan de sleuteloverdracht van jouw nieuwe woning.

Meer informatie
Vragen? Bel, chat of mail ons
Interesse in een kavel in Waterrijk Oosthuizen? Bekijk het aanbod