Update Waterrijk fase 3B1

31 juli '23

Goed nieuws voor Waterrijk fase 3B1 in Oosthuizen! De gunning (officiële opdracht voor de start van de bouw) komt namelijk in zicht. Hiervoor dienen de opschortende voorwaarden te zijn vervuld. Naar verwachting zal eind augustus alles rond zijn. Zorg dat jij op tijd je financiering hebt geregeld.

Gunning in augustus

Om officieel de opdracht te kunnen geven aan de aannemer om te starten met de bouw, dienen de opschortende voorwaarden te zijn vervuld. Deze voorwaarden zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomsten van de kopers. 70% voorverkoop en een onherroepelijke omgevingsvergunning zijn 2 voorbeelden van de voorwaarden die inmiddels al zijn vervuld. Het is alleen nog wachten op de planacceptatie van Woningborg. Naar verwachting is alles gereed om eind augustus de gunning te kunnen versturen. Kopers krijgen hiervoor persoonlijk bericht.

Heb jij voor de financiering van jouw woning een (gedeeltelijke) hypotheek nodig? Zorg er dan voor dat je deze zo snel mogelijk gereed hebt. Dit zorgt ervoor dat je na de gunning spoedig een afspraak kunt maken bij de notaris voor de juridische levering van de woning. Daarmee voorkom je dat je eventuele rente moet betalen.

Welke stappen doorloop je? Financiering
Vragen? Neem contact op