Planning nieuwe fase Waterrijk 3B

23 december '22

Oosthuizen is een fijne plek om te wonen. Kleinschalig opgezet, maar met genoeg ruimte. Het is er rustig en gezellig. Het fijne dorp wordt omringd door agrarisch cultuurlandschap en heeft alles wat Noord-Holland zo geliefd maakt: prachtige uitgestrekte polders, rust, ruimte en… veel water. Het plan Waterrijk maakt ook deel uit van dit authentieke dorp in Oosthuizen. We hebben hier al aardig wat woningen ontwikkeld en gebouwd. We zijn inmiddels bij fase 3 aanbeland. Daarvan is fase 3A al verkocht en fase 3B komt binnenkort in verkoop. Onderstaand lees je de stand van zaken van beide fases.

Waterrijk 3B

De voorbereidingen voor de verkoop van fase 3b verlopen voorspoedig. In deze fase komen 40 nieuwe woningen. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het opmaken van de artist impressions en het verzamelen van de verkoopdocumenten. De benodigde vergunningen zijn inmiddels ingediend en in behandeling bij de gemeente. De huidige planning is om in het voorjaar van 2023 in verkoop te gaan. Interesse? Meld je aan op de website en wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Waterrijk 3A

In mei 2021 zijn we gestart met de verkoop van de 42 woningen in fase 3 van plan Waterrijk in Oosthuizen. De verkoop ging razendsnel en binnen 3 maanden waren de 42 woningen verkocht. Hierdoor konden we eind 2021 al het startsein geven voor de bouw. De werklieden van aannemingsbedrijf Kuin BV. hebben ontzettend hard gewerkt, want nu een jaar later kunnen we al zeggen dat de eerste woningen worden opgeleverd. De aannemer verwacht dat alle woningen in fase 3A uiterlijk 1e kwartaal 2023 zijn opgeleverd.

Gelukkig nieuw jaar!

Ga je je in 2023 oriënteren op een nieuwe woning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht en krijg je binnenkort de sleutel? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Gelukkig
Meer lezen over Waterrijk? Bekijk het nieuws
Vragen? Neem contact met ons op