Update bouw Waterrijk fase 2c en 2d

26 augustus '20

Wij ontvingen een update van aannemer Kuin over de voortgang van bouw. Alle weersomstandigheden hebben we de laatste weken al meegemaakt. Prachtig zomerweer met uitschieters naar tropisch warm, harde herfstwind en regen en dalende temperaturen. Maar er is evengoed flink doorgewerkt.

image alt

Stand van zaken

De planning is dat in oktober alle 1e verdiepingsvloeren gelegd zijn en dat in december alle kappen worden geplaatst. De bouwrouting is van bouwnummer 1 naar 41.

Als prognose voor de oplevering is het de bedoeling om te beginnen met het opleveren van de eerste woningen in het 2e kwartaal 2021. Uiteraard is deze prognose op basis van de nu aanwezige planning, indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals (bijvoorbeeld) weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen, vertraging bij Nutsbedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Altijd leuk om te zien hoe de bouw van de woningen vordert.

De bouw van deze nieuwe woonwijk is ook opgemerkt door het Noordhollands dagblad. Zij schreven er een leuk artikel over. Lees het hele artikel op de website van het dagblad.

Lees het artikel
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook hier wonen? Bekijk het actuele aanbod