De uitslag is bekend

18 juni '21

De reguliere inschrijving voor de kavels in Waterrijk fase 3 kavels in Oosthuizen is gesloten. De loting is verricht door Abma Schreurs Notarissen en alle kandidaten hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht.

Wel ingeloot

Gefeliciteerd! Je hebt een kavel toegewezen gekregen! En je hebt hier persoonlijk bericht over ontvangen. De rest van het verkoopproces verloopt offline. Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.

Niet ingeloot

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar. De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina Woningen. 

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is er een kavel vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een kavel onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Klik op het winkelwagentje bij het bouwnummer, vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door. Als een van jouw favoriete woningen vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Hoe werkt dat eigenlijk? Een kavel kopen
Zijn er woningen vrij? Bekijk de beschikbaarheid