11 mei 2021

Start verkoop Waterrijk fase 3

Dinsdag 11 mei start om 10:00 uur de online verkoop van de 42 woningen in Waterrijk Oosthuizen. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Online inschrijving en prijzen

29 april '21

Op dinsdag 11 mei 2021 om 10.00 uur start de verkoop van Waterrijk fase 3 met de online inschrijving. Belangstellenden ontvangen automatisch bericht, zodra de verkoop is gestart. In deze fase gaan de 42 woningen in verkoop. De kavels volgen later deze maand. De inschrijving sluit op dinsdag 18 mei om 17.00 uur. Tijdens de inschrijfperiode kan je maximaal 5 voorkeuren doorgeven.

Je vindt de definitieve prijzen per bouwnummer maandag 3 mei op onze website.

Wat kan je verwachten

In de periode van nu tot de start van de verkoop komen de diverse verkoopdocumenten beschikbaar. Zo kan jij een goede keuze maken voor welke woning(en) jij je wilt inschrijven. Al deze verkoopdocumenten zijn straks beschikbaar in het Mijn Eigen Huis account. Dit zijn de stappen die jij dient te doorlopen als je in aanmerking wilt komen voor een woning:

  1. Maak een Mijn Eigen Huis aan (als je dat nog niet hebt gedaan). Met een account kan je je voorkeuren doorgeven, zodra de verkoop is gestart. Let op: per toekomstig huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Een tweede account voor je partner is dus niet nodig.
  2. Voeg je favoriete woning(en) toe aan je wensenlijst. Dit doe je door op het hartje te klikken bij het bouwnummer op de pagina woningen.
  3. Zodra de verkoop is gestart, geef je je voorkeur door in je Mijn Eigen Huis account. Tijdens de inschrijfperiode kan je je voorkeuren toevoegen, verwijderen of wijzigen.
  4. Na de inschrijfperiode wacht je af totdat de notaris de loting heeft verricht. Zodra de uitslag bekend is, worden alle kandidaten op de hoogte gebracht van de uitslag.
Inschrijfprocedure
image alt

Woningaanbod Waterrijk

Het woningaanbod in Waterrijk is gevarieerd, met maar liefst 6 verschillende types. Er komen hoek- en tussenwoningen, semi-bungalows, 2- onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in het plan. De woningen zijn erg duurzaam, de wijk is namelijk helemaal gasloos en er komen veel zonnepanelen op de daken.

Bekijk de woningen
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen