Vervolgstappen aannemer J. Th. Kuin

9 juni '21

Ben jij één van de gelukkigen die onlangs een van de 42 woningen in Waterrijk Oosthuizen toegewezen heeft gekregen? Of heb je misschien zelfs al je contract getekend? De aannemer die jouw droomwoning gaat bouwen is J. Th. Kuin in Bovenkarspel. Maar wat is de volgende stap naar jouw toekomstige woning? Wat kun je van de aannemer verwachten en wat verwachten zij van jou als koper? Je leest er alles over in dit bericht.

Hoe nu verder?

Omdat de aannemer natuurlijk niet weet wat jouw speciale wensen zijn, word je uitgenodigd voor een gesprek bij de aannemer in Bovenkarspel. Onder het genot van een kop koffie vertelt kopersbegeleider Koos Kruijer je over de werkwijze van Kuin. Wat kun je van hen verwachten gedurende de bouw en de aanloop daar naartoe? En wat wordt er van jou als koper verwacht?

image alt

Meer- en minderwerk

Tijdens het gesprek inventariseert Koos jouw woonwensen en adviseren zij hoe deze het beste zijn te realiseren. Ook geven ze aan wat Kuin standaard in de woning oplevert en wat in dit project behoort tot meer- of minderwerk.

Nadat je bekend bent gemaakt met de werkwijze van Kuin en de meer- en minderwerkopties voor jouw huis, bezoek je de showroom. Hier krijg je een goede indruk van alle mogelijkheden op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels. Na het bezoek aan de showroom volgt een korte evaluatie en ga je goed geïnformeerd huiswaarts. 

Kopersbegeleider

De komende periode moeten er keuzes gemaakt worden, zodat Kuin aan de slag kan met de voorbereidingen van de bouw. Eén gesprek is natuurlijk niet voldoende om alle vragen te beantwoorden. Daarom is het altijd mogelijk om telefonisch of per mail contact op te nemen met de kopersbegeleider. Koos Kruijer is tijdens het bouwproces het aanspreekpunt voor alle kopers. Zijn contactgegevens ontvang je tijdens het gesprek.
Naar verwachting start Kuin rond december dit jaar met de bouw.

Hoe gaat het met de verkoop?

Oh ja, tot slot nog even leuk om te weten; het gaat goed met de verkoop van Waterrijk Oosthuizen fase 3 woningen! Er zijn inmiddels 6 bouwnummers verkocht, er staan 25 tekenafspraken gepland en er staan 9 bouwnummers onder optie!

Heb je vragen? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het aanbod