De definitieve prijzen zijn bekend

3 mei '21

Wil jij wonen in Waterrijk Oosthuizen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de woningen gaan kosten. De definitieve prijzen zijn vastgesteld en we hebben ze allemaal bij het woningaanbod geplaatst. Interesse in zo'n prachtige woning? Lees snel verder.

image alt

Welke woning is jouw favoriet?

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website. Heb je een woning gevonden die ook nog eens binnen jouw budget past? Bekijk het snel via onderstaande button!

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de woningen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 42 woningen in Waterrijk start 11 mei. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Het inschrijfproces is volledig digitaal en dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen én je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.

Account aanmaken
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen