Feestelijke 'ontmoet je burendag' in Waterrijk

14 juni '22

Als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, ben je vast nieuwsgierig naar wie er naast je komt te wonen. Of niet? Tientallen kopers van Waterrijk waren in elk geval wél benieuwd naar hun toekomstige buren. Zij waren aanwezig op de ‘ontmoet je burendag’ in Oosthuizen om alvast met elkaar kennis te maken. Het was een gezellig kopersfeestje op de bouwplaats én in De Groote Molen.

image alt

Metselen en borrelen

Met 35 toekomstige bewoners van Waterrijk fase 3 werd het kopersfeestje op 2 juni goed bezocht. Onder belangstelling van de aanwezigen werd eerst een feestelijke handeling verricht op de bouwplaats; daar werd een stukje muur gemetseld van bouwnummer 37. Daarna was er een borrel in MFA De Groote Molen, waar wethouder Vincent Tuijp van de gemeente Edam-Volendam een korte toespraak hield en iedereen in een informele setting verder kon kennismaken met de nieuwe buren.

image alt

Over Waterrijk fase 3

In fase 3 van Waterrijk worden 42 woningen gerealiseerd in verschillende typen; rij- en hoekwoningen, tweekappers, semi bungalows en vrijstaande woningen. Eind 2021 is aannemer Kuin gestart met de bouw van de woningen. Alles volgens planning verloopt, krijgen de 1e bewoners in Q1 van 2023 de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

Bekijk de foto's

Natuurlijk zijn er nog wat meer foto's gemaakt tijdens deze kopersbijeenkomst op 2 juni. Bekijk ze hieronder.

Meer nieuws over Waterrijk? Nieuws
Vragen? Neem contact op