Nieuw woningaanbod in Waterrijk

22 augustus '22

Goed nieuws voor alle woningzoekenden in Oosthuizen! Er komt namelijk nieuw woningaanbod in Waterrijk. Heb jij misgegrepen in de voorgaande fasen? Dan is dit jouw kans om in Waterrijk te wonen!

image alt

Woningaanbod fase 3B

In fase 3B in Waterrijk komen in totaal 40 woningen en 3 kavels. Het gaat hier, net als bij de vorige fase, om rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen, semi bungalows en kavels. Qua kleurstelling en indeling zijn er bij de architect in deze fase meerdere varianten van de tekentafel gekomen, maar dan uiteraard wel in die prachtige authentieke Oudhollandse stijl van deze regio. Bekijk bij het woningaanbod welke informatie er al beschikbaar is. Meer details over de woningen, zoals de verkavelingskaart, de beelden en definitieve plattegronden volgen binnenkort. 

Let op: dit zijn de schetsontwerpen van de architect, de definitieve artist impressions volgen zo snel mogelijk.

Bekijk de woningen

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we hard bezig met de voorbereidingen om de woningen en kavels straks eind 2022 in verkoop te brengen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriet woningtype. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het woningaanbod