Nieuw aanbod in Waterrijk

15 februari '21

Goed nieuws voor alle woningzoekenden in Oosthuizen! Er komt namelijk nieuw woningaanbod in Waterrijk. Heb jij misgegrepen in fase 2? Dan is dit jouw kans om in Waterrijk te wonen!

Woningaanbod fase 3

In fase 3 in Waterrijk komen in totaal 42 woningen. Het gaat hier, net als bij de vorige fase, om rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en semi bungalows. Qua kleurstelling en indeling zijn er bij de architect in deze fase meerdere varianten van de tekentafel gekomen, maar dan uiteraard wel in die prachtige authentieke Oudhollandse stijl van deze regio. Bekijk bij het woningaanbod welke informatie er al beschikbaar is. Meer details over de woningen, zoals beelden, plattegronden en vanaf prijzen volgen binnenkort. Op de kavelkaart hieronder kun je precies zien hoe de nieuwe fase gelegen is.

Bekijk fase 3

Interesse? Meld je aan!

Op dit moment zijn we hard bezig met de voorbereidingen om de woningen straks in het voorjaar van 2021 in verkoop te brengen. De verkoop van de kavels volgt kort na de verkoop van de woningen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriet woningtype. Zo wordt je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Meld je aan
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod