Naar de notaris

27 oktober '21

Heb jij onlangs de "Hoerabrief" ontvangen waarin staat dat de bouw van jouw nieuwbouw woning echt van start gaat? Gefeliciteerd! Dan kan je, als de financiering geregeld is óf je uit eigen middelen betaalt, naar de notaris voor het tekenen van de leveringsakte en eventueel de hypotheekakte.

Inmiddels heeft 78% van de kopers al een afspraak ingepland bij de notaris. Zij hebben hiermee de grond in eigendom gekregen. Heb jij je financiering nog niet rond? Zorg dan dat deze goedgekeurd wordt door de hypotheekverstrekker zodat ook jij tijdig de aktes kunt passeren.

image alt

Vervolgstappen

Nu de financiering en de notaris geregeld zijn, begint pas het echte werk: de indeling en inrichting van je woning. Een licht- en elektraplan opstellen, een keuken uitzoeken, nadenken over de inrichting van je badkamer en/of toilet, vloerafwerking en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Wellicht ben je inmiddels al bij de kopersbegeleider geweest van de aannemer of staat dat binnenkort op de agenda.

De komende maanden worden druk terwijl de aannemer intussen start met de voorbereidingen en bouw van de woningen. Als de veiligheid op de bouw het toelaat, organiseren wij te zijner tijd een feestje zodat iedereen elkaar kan ontmoeten.

Gedurende de bouw houdt de aannemer de kopers op de hoogte van de voortgang.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Benieuwd naar Waterrijk? Bekijk de woningen in 3D