Verkoopprocedure en makelaar

20 april '21

Binnenkort start de verkoop van Waterrijk fase 3 woningen. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen Waterrijk fase 3 woningen dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen.

Sopar Makelaars

Maak kennis met de makelaar van Waterrijk

Tegenwoordig kun je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning digitaal doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Dat is geen enkel probleem. Sopar Makelaars staat voor je klaar.

Sopar Makelaars

Sopar makelaars is dé full-servicemakelaar uit Purmerend. Als sinds 1975 nemen ze alle zorgen voor huizenkopers en -verkopers uit handen. Sopar heeft een stevig fundament in de stad én een groot netwerk in Groot Waterland. De makelaars weten precies wat er speelt in de regio en kennen de woningmarkt op hun duimpje. 

Contactgegevens

Sopar Makelaars 
Nieuwstraat 74-78
1441 CN Purmerend
www.sopar.nl
[email protected]
0299-420097

De verkoop van de nieuwbouwwoningen in Waterrijk fase 3 zal begeleid worden door Rob en Erika van Sopar Makelaars. Heb je nu al een vraag voor ze over bijvoorbeeld het verkopen van je huidige woning? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op. Zij of 1 van de andere makelaars van dit kantoor staan je graag te woord of komen vrijblijvend bij je langs.

Rob Glorie

Makelaar Sopar Purmerend

Erika Doezie

Makelaar Sopar Purmerend
image alt

Verkoopdocumenten gereed

De verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account. Met de Technische Omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de koperskeuzelijst zie je hoe jij je woning naar smaak kunt aanpassen. Kies jij voor een uitbouw, dakkapel of extra zonnepanelen? De keuze is aan jou!

Bekijk de woningen
Wat is er in de buurt? Voorzieningen Waterrijk
Ook wonen in Waterrijk? Bekijk het aanbod