Laatste woningen beschikbaar

13 september '19

Het gaat goed met de verkoop van Waterrijk Fase 2c en 2d. Inmiddels is namelijk bijna 70% van de woningen verkocht. Hoe gaat het nu verder?

image alt

Opschortende voorwaarden

Dat nu bijna 70% van de woningen is verkocht is goed nieuws voor de kopers van Waterrijk Fase 2c en 2D. Waarom? Omdat we hiermee een stap dichter zijn gekomen bij het halen van de opschortende voorwaarden. Niet het meest makkelijke onderwerp, dus wij leggen graag nog even uit wat die opschortende voorwaarden zijn.

  • De omgevingsvergunning is onherroepelijk
  • Er is 70% van de woningen verkocht
  • De grond is bouwrijp

Moeilijke termen uitgelegd in een video

De omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd. Wij verwachten dat deze eind 2019 onherroepelijk is. Omstreeks die tijd is ook de grond bouwrijp gemaakt. Zodra het 70% voorverkooppercentage is gehaald, de grond bouwrijp is en de omgevingsvergunning onherroepelijk is, kan de civiele aannemer zijn werkzaamheden voor de bouw gaan opstarten. Een feestelijk moment voor de kopers, zij krijgen dan ook de zogeheten 'Hoerabrief' en worden kort daarna door de projectnotaris opgeroepen om alle officiële stukken te laten passeren. Waarschijnlijk allemaal termen die je niet dagelijks hoort. Om deze stap in het koopproces te verduidelijken, leggen we het je in de volgende video uit.

Nog enkele woningen beschikbaar

In Oosthuizen zijn nog enkele woningen van Waterrijk Fase 2c en 2D beschikbaar. De overige woningen zijn reeds verkocht of (nog) onder optie. Wil jij graag wonen in Waterrijk? Bekijk snel de laatste beschikbare woningen en neem direct contact op met Sopar Makelaars via 0299 42 00 97 of Hoekstra & van Eck Nieuwbouwwinkel via 020 636 05 80 als jouw droomhuis nog vrij is.

Het woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen in Waterrijk? Zo werkt het!