10 juni 2021

Start verkoop 5 bouwkavels

Op donderdag 10 juni 2021 start de verkoop van de 5 kavels voor een vrijstaande woning in Waterrijk Oosthuizen. Alle belangstellenden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van deze fase ontvangen hiervoor een persoonlijke e-mail. Voeg jouw kavel alvast toe aan je wensenlijst.

Kavels Waterrijk binnenkort in verkoop

2 juni '21

Het is bijna zover! De verkoop van de 5 bouwkavels in Waterrijk Oosthuizen start 10 juni. In dit bericht lees je alles wat je moet weten om in aanmerking te kunnen komen voor een kavel. De prijzen van de kavels staan a.s. maandag op de website. Alle belangstellenden krijgen hierover bericht.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hier vind je straks alle verkoopdocumentatie in je persoonlijke account, jouw persoonlijke gegevens en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Heb jij nog geen account?

Maak een account aan

Jouw droomwoning wordt werkelijkheid

Met een bouwkavel in Waterrijk wordt jouw droomwoning werkelijkheid. Met kaveloppervlaktes van circa 445 tot maar liefst 624 m2 is hier meer dan genoeg ruimte om jouw droomwoning te realiseren. Jij bepaalt hoe groot, welke vorm, welke steen, het aantal kamers en nog veel meer! Uiteraard allemaal binnen de gestelde kaders van het kavelpaspoort. Meer weten over de 5 kavels? Klik op onderstaande button.

Bekijk de kavels
Vragen? Bel, chat of mail ons
Meer weten over de kavels? Bekijk het aanbod