De laatste 15 woningen uit fase 3B

5 juli '23

Goed nieuws voor alle woningzoekenden in Oosthuizen! De laatste 15 woningen uit fase 3B gaan 17 juli in verkoop. Heb jij misgegrepen in het eerste deel van deze fase? Dan is dit jouw kans om in Waterrijk te wonen! Bekijk de laatste 15 woningen uit deze fase.

image alt

Verkoop start 17 juli

In fase 3B in Waterrijk komen in totaal 40 woningen en 3 kavels. De verkoop van het eerste 25 woningen was een groot succes. Er zijn inmiddels 21 woningen verkocht! 

De verkoop van de laatste 15 woningen start 17 juli. Heb jij interesse en misgegrepen bij de eerste 25, schrijf je dan snel in bij jouw favoriete woningtype en bouwnummer en bereid je voor op de start verkoop! Het laatste deel bestaat uit semi bungalows, rijwoningen, vrijstaande woningen en 2-onder-1 kapwoningen. 

Bekijk de woningen

Inschrijfperiode

Als op 17 juli de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 24 juli 17.00 uur want dan sluit de registratie. De volgende dag, 25 juli, worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check.

Méér informatie
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het woningaanbod