De plattegronden staan online

16 april '21

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van de 42 woningen in Waterrijk Oosthuizen staan nu op de website bij het woningaanbod. Bekijk snel de indelingen.

image alt

Bekijk de indeling per woningtype

De plattegronden geven je een goed beeld hoe de verschillende woningtypes zijn ingedeeld en waar je straks je bank, eettafel en bed plaatst. Je vindt de plattegronden nu per verdieping bij alle woningen op de woningenpagina. Klik op jouw favoriete woning en scroll naar beneden om de plattegronden te bekijken. Met de knoppen 0, 1 en 2 navigeer je van de begane grond naar de 1e en 2e verdieping. Daarnaast heb je de mogelijkheid de plattegronden en optieplattegronden te downloaden onderaan de pagina. 

Bekijk de woningen

Prijzen en start verkoop

Naar verwachting ontvangen alle belangstellenden volgende week een bericht over de prijzen. De verkoop van de 42 woningen start begin mei en de kavels volgen kort daarna.

image alt

Favoriete woningen op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account hebt aangemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Account aanmaken
  Bekijk de planning
  Bekijk de plattegronden