Datum start verkoop fase 2a bekend

5 januari '18

Goed nieuws over fase 2a in Waterrijk! Zet dinsdag 16 januari alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen.

Wil je meer informatie over de woningen? Kom 16 januari naar de informatieavond in MFA De Groote Molen in Oosthuizen. Van 17.00-19.00 uur kun je de brochure ophalen en vertellen wij je  samen met de makelaars, aannemer, Rabobank en Bruynzeel Keukens meer over de mogelijkheden. Tot dinsdag! 

1. Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in fase 2a, door bijvoorbeeld het aanmaken van een account? Dan krijg je dinsdag 16 januari om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor de fase 2a? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 16 januari de nieuwsbrief.

2. Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot woensdag 31 januari 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Je voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak dan vóór de verkoop start er snel één aan. 

>> Account aanmaken

3. Informatieavond

Op dinsdag 16 januari organiseren we een informatieavond over de woningen in Waterrijk fase 2a. Dan overhandigen wij je graag de uitgebreide brochure en vertellen je alles over de woningen en de wijk. De informatieavond is van 17.00 tot 19.00 uur in MFA De Groote Molen in Oosthuizen. 

4. Loting

Op woensdag 31 januari om 17.00 uur sluit de inschrijving, en dan?

Op donderdag 1 februari vindt de loting van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij hanteren wij onderstaande procedure:

1) Aantal kandidaten per bouwnummer 
Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen. 

2) Loting bij notaris
Als er meerdere kandidaten zijn voor een bepaald bouwnummer gaan wij voor dit bouwnummer over tot loting bij de notaris. Kandidaten die niet als optant ingeloot worden op een bouwnummer, worden ingeloot als reservekandidaat voor dit bouwnummer.

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons uiterlijk vrijdag 2 februari bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door een van de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een gesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account.  

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Lees meer over het kopen van een woning
  Bekijk de woningen