Datum start verkoop is bekend!

29 november '18

Goed nieuws over fase 2B in Waterrijk. De datum voor de start van de verkoop is bekend! Zet dinsdag 18 december alvast in je agenda, want dan start om 17.00 uur online de verkoop van de 24 woningen in fase 2B van project Waterrijk. Wij leggen je graag uit wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning in Waterrijk.

1. Meld je aan!

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen in Waterrijk? Dan krijg je dinsdag 18 december rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden, de mogelijkheden voor meer- en minderwerk en wat voor sanitair er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2. Maak een Mijn Eigen Huis account aan

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak dan NU direct een Mijn Eigen Huis account aan.

Account aanmaken

3. Geef je voorkeuren op

Je hebt tot maandag 7 januari 17:00 uur de tijd om je voorkeuren door te geven. Neem gerust je tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft. 

4. Toewijzing woningen

Op maandag 7 januari om 17.00 uur sluit de inschrijving. En dan?

Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. De toewijzing van de bouwnummers zal middels een loting bij de notaris geschieden. Er wordt geloot op basis van eerste voorkeur. Zijn er geen kandidaten met 1e voorkeur voor een specifiek bouwnummer, dan wordt er op volgorde van lotingsnummers gekeken naar de 2e t/m 5e keuze. Het maakt dan niet meer uit op welke plek je het bouwnummer in je voorkeurslijst hebt staan.

5. Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen dan zie je ook in jouw account dat je een optie hebt en op welke woning. 

De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Bekijk de woningtypes
  Maak een account aan