Conceptbeelden Waterrijk fase 3

4 maart '21

Dit voorjaar gaan de 42 woningen en 5 kavels in Waterrijk fase 3 in verkoop en daarom zijn we druk bezig met de voorbereidingen. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele exterieur conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Wat worden de impressies gaaf! Kijk je mee?

image alt

Artist impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee en om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zo weet je precies hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Handig! Die beelden noemen we 'artist impressions'.

De beelden die we nu delen zijn concept versies en zijn nog niet af, maar ze zijn het delen waard! 

Wat is jouw favoriete woning?

In Waterrijk komen in totaal 42 woningen en 5 kavels. Het gaat hier, net als bij de vorige fase, om rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en semi bungalows. Op dit moment zijn we hard bezig met de voorbereidingen om de woningen in het voorjaar van 2021 in verkoop te brengen. De verkoop van de kavels volgt kort na de verkoop van de woningen. Heb je interesse? Dan is het belangrijk dat je je alvast aanmeldt onder jouw favoriete woningtype. Zo wordt je automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws.

Bekijk de woningen
Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder
Nieuwsgierig? Bekijk het aanbod