Update van de bouwplaats Waterrijk fase 3

15 juni '22

In Oosthuizen bouwt aannemer Kuin hard aan Waterrijk fase 3. De bouw van de 42 woningen verloopt voorspoedig en als alles volgens plan blijft verlopen, kunnen de woningen in het 1e kwartaal van 2023 worden opgeleverd. Lees meer over de werkzaamheden en bekijk de foto's.

image alt

Voortgang werkzaamheden

Alle woningen zijn inmiddels voorzien van de 1e verdiepingsvloeren en bij de bouwnummers tot en met 24 is de kap geplaatst. De overige kappen worden in fases geplaatst, naar verwachting zijn de laatste bouwnummers in oktober voorzien van een kap. Ook is er bij een aantal bouwnummers (1 t/m 4, 11 en 12) al gestart met de afbouwfase; hier zijn de trappen geplaatst en worden de binnenwanden geplaatst, waarna er kan worden gestart met de voorbereidingen voor het elektra. 

image alt

Uitnodiging kijkmoment

Wanneer de woningen uit de steigers zijn en de afbouwfase begint, is het bouwterrein veilig(er) te betreden. Dan ontvang je als koper een uitnodiging voor een kijkmiddag. Je kunt je eigen woning bekijken en controleren op het al gerealiseerde meer-/minderwerk en tegelafwerkingen. Als alles volgens planning verloopt, worden de kopers van bouwnummer 1 t/m 4, 11 en 12 rond week 28 uitgenodigd voor dit kijkmoment. De aannemer dringt er op aan om, vanuit veiligheidsoogpunt, de bouwplaats buiten dit kijkmoment om niet te bezichtigen, ook niet op momenten dat er niet wordt gewerkt.

Prognose oplevering

Op dit moment verwacht Kuin de woningen te kunnen opleveren in het 1e kwartaal van 2023, met een doorloop naar het 2e kwartaal. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze uiteraard mede afhankelijk is van onvoorziene zaken als vorst, hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij Nutsbedrijven. Kuin houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief. Hieronder kun je zien hoe snel de bouw al vordert!

Meer lezen over Waterrijk? Bekijk het nieuws
Vragen? Neem contact met ons op