Update van de bouwplaats Waterrijk fase 3

13 oktober '22

Het zonnige weer in september heeft niet alleen een positieve invloed op de vitamine D inname van de gemiddelde Nederlander gehad, óók de bouw van Waterrijk Fase 3A loopt mede hierdoor voorspoedig! Ben jij benieuwd naar de status van jouw toekomstige paleis? Lees dan gauw door!

Schreeuw het van de daken!

Schreeuw het van de daken, kom van dat dak af en andere woordspelingen zijn op dit moment méér dan gepast voor Waterrijk Fase 3A! Eind september zijn de kappen van bouwnummer 41 tot en met 45 geplaatst en dat betekent dat nu alle woningen tot en met bouwnummer 45 van kappen zijn voorzien. Bouwnummer 46 tot en met 53 staan nog te wachten, maar ook zij zullen waarschijnlijk eind oktober van een dak boven ’t hoofd worden voorzien. Tot en met bouwnummer 30 zijn alle woningen zelfs al wind- en waterdicht! Binnenkort worden de dakpannen op bouwnummer 33 tot en met 36 gelegd. Bij bouwnummer 37 tot en met 45 zal hetzelfde gebeuren, zodra de boei delen en de goten aan de woningen zijn gemaakt. Het Nutstracé is ingevoerd bij bouwnummer 1 tot en met 24 én - last but not least - het hoofdriool bij bouwnummer 10 wordt op dit moment aangelegd.

De bouwplaats mag niet bezocht worden

Het is natuurlijk ontzettend verleidelijk om de voortgang te komen bekijken. Toch willen we je voor jouw eigen veiligheid én die van de werklieden verzoeken geen bezoekjes te brengen aan de bouwplaats. Dit geldt zowel voor werkdagen als de dagen waarop niet gewerkt wordt. De kijkmomenten voor de woningen tot en met bouwnummer 30 hebben al plaatsgevonden. Tegen de tijd dat de afbouwfase voor de overige bouwnummers aanbreekt en het bouwterrein veilig te betreden is nodigen we je graag uit voor een kijkmiddag. Tevens is dat het perfecte moment om keukens (en mogelijk andere inrichtingszaken) in te meten.

En nu? De prognose!

Momenteel staat de start van de oplevering medio november 2022 gepland. Dit met een doorloop naar het eerste kwartaal van 2023. De oplevering blijft volledig afhankelijk van de tijdige aanwezigheid van de benodigde materialen. Natuurlijk nemen we je mee in deze ontwikkelingen.

Meer lezen over Waterrijk? Bekijk het nieuws
Vragen? Neem contact met ons op