Bouw Waterrijk fase 3B2 start eind dit jaar

17 oktober '23

Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de tweede fase, 15 woningen in Waterrijk Oosthuizen, officieel gaat starten. De verwachting is dat Aannemingsbedrijf Kuin B.V. eind dit jaar start met de heiwerkzaamheden.

Naar de Notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij projectnotaris Abma Schreurs Notarissen. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.) 

Voorbereidingen bouw

De aannemer is druk bezig met alle voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken, maar bijvoorbeeld ook het bestellen van heipalen. De kopersbegeleiding van Aannemingsbedrijf Kuin B.V. zal de kopers die nog niet langs zijn geweest uitnodigen voor een gesprek over meer- en minderwerk. Ook zullen zij je verder informeren tijdens de bouwperiode.

BPD Ontwikkeling wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

Heb je een vraag? Contact
Zijn er nog woningen beschikbaar? Woningen